Home Eventos Logistica CTC Externalització modera la taula del sector farmacèutic en el Supply Chain Management Forum celebrat a Barcelona

CTC Externalització modera la taula del sector farmacèutic en el Supply Chain Management Forum celebrat a Barcelona

El control de cada procés és clau per aconseguir l’excel•lència en la cadena logística farmacèutica.

Les noves directrius de la Unió Europea sobre distribució de medicaments han significat un gran repte per a la indústria farmacèutica, sobre això van debatre els principals professionals del sector en un panell sobre logística de medicaments, celebrat a Barcelona el passat dia 22 de maig durant el Supply Chain Management Forum.
El fòrum forma part de les taules rodones globals que organitza regularment el Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP), que agrupa 9.000 professionals de 67 països.

Moderats per Ignasi Sayol, director general d’Operacions de CTC Externalització i membre executiu del CSCMP a Espanya, van participar M. Carmen Martínez, Directora Tècnica de Novaltia; Carlos Clemente, Gerent de Disalfarm S.A.; Pere J. Vandellòs, Gerent de Inprous Logistics; i Marc Morral, director de Supply Chain de Grup Ferrer.

Els participants van comentar les seves respectives experiències a l’hora d’aplicar les noves GDPs (Good Distribution Practices) que introdueixen nous requeriments tècnics. En les seves intervencions van parlar amb calma sobre els reptes derivats de gestionar un gran nombre de referències i formats. També es van aturar en la importància crítica del control en cadascun dels passos del procés de fabricació de medicaments, des de la gestió de matèries primeres a la distribució fins al punt de dispensació, per assegurar la qualitat i la seguretat de les medicines, així com seva distribució de manera ràpida i eficaç tant al canal farmacèutic com hospitalari.

El Supply Chain Management Forum 2014, també va comptar amb una presentació especial sobre flexibilització de les operacions de la cadena de subministrament a càrrec del Dr David Simch-Levi, professor d’Enginyeria de Sistema del Massachusetts Institute of Technology (MIT), considerat un dels més innovadors experts en gestió integral de la cadena de subministrament.
Sobre CTC

CTC Externalització forma part del Grup Stock Un, líder a Espanya en l’externalització de serveis industrials, logístics, gestió comercial i màrqueting operatiu per a la indústria, les empreses de serveis i sectors especialitzats com el farmacèutic.
CTC compta amb seus a Barcelona i Madrid, delegacions en altres 12 ciutats espanyoles i cobertura nacional, els més de 7.000 empleats del Grup donen servei a múltiples empreses en diferents sectors, entre les quals es troben diverses de l’Ibex 35.

PER A MÉS INFORMACIÓ
Judith Abelaira
judith.abelaira@conduitme.com
(+34) 652 848 606

 

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.